Den overordnede Grundejerforening Margretheholm

< Tilbage

Copenhell14-06-2022 - 21:31

Læs om den aftale DOGM har indgået med Copenhell i år

Copenhell har af Hofor fået lov til at benytte parkeringspladsen bagved saunaen. Den skal bruges som langtidsparkeringsplads for festivallens gæster. Vi har derfor lavet om en aftale om så vidt muligt sikre at folk ikke går rundt på vores området. Festivallen er bedt om at etablerer en to meter bred gang med højt hegn ud mod legepladsen og andre dele af vores fællesarealer.  

 

I DOGM har vi på demokratisk vis lavet den aftale som vi synes var den bedst mulige med Copenhell tilbage i marts.  De har valgt at åbne gangen ud til p-arealet på vindmøllevej og efterfølgende reetablere det. Græsset bliver skånet med plader. Copenhell vagter vil både stå ved overgangen til badebro og sauna. Derudover vil de stå i krydset på Forlandet mellem kl 14 og 20 onsdag, torsdag og fredag for at hjælpe skolebørn og anden blød trafik over krydset. Vi synes i Dogm at det er en ok god aftale vi har fået med arrangørerne i år.

 

Vi vil derfor gerne appellere til, at I ikke individuelt forsøger at modarbejde de trafikplaner der er lagt for de kommende fire dage. Hvis I har spørgsmål eller vil vide mere, så tag endelig fat i jeres respektive foreningsrepræsentanter i Dogm. 

< Tilbage