Den overordnede Grundejerforening Margretheholm

<

Information om lukning af Lynetteløbet16-11-2023 - 09:12

Dette indhold er fra en mail vi har modtaget om lukning af Lynetteløbet:

 

 

Med denne mail vil vi gerne informere om de nye tiltag, der kommer til at ske i havnen, og hvor man kan finde uddybende information om ændringerne.

 

Som planlagt påbegynder vi lukningen af Lynetteløbet mandag den 23. oktober. Parallelt med lukningen bliver der etableret flere nye sikkerhedstiltag i Kronløbet, herunder etablering af Lynetteholms nye arbejdsområder til søs.

 

Se eventuelt nyhed, som vi har udsendt i dag den 19. oktober: https://byoghavn.dk/sejladsinfo-lukning-af-lynetteloebet-aabner-for-nye-sikkerhedstiltag-i-kronloebet/  

 

I Kronløbet etableres blandt andet:

Lysregulering ved ind- og udsejlingen til havnen, der skal sikre en god regulering af erhvervs- og fritidssejladsen
En opdeling af Kronløbet, så der bliver en sejlkorridor for henholdsvis erhvervssejlads og fritidssejlads
Informationsskilte om ny lysregulering.

 

Ved Lynetteløbet opsættes informationsskilt om, at løbet er lukket, og der udlægges gule krydsbøjer i løbet. De forskellige tiltag vil blive udlagt etapevis i løbet af den kommende tid. I opstartsfasen vil vi også indsætte en afviserbåd, der skal hjælpe med at sikre, at fritids- og erhvervssejlads holdes adskilt ved ind- og udsejling af havnen. Båden bliver By & Havns RIB-båd, der kan findes på VHF kanal 12.  

 

På Lynetteholms hjemmeside kan I finde kort og fakta, der giver et overblik over alle nye tiltag i havnen. Vi anbefaler alle at besøge siden https://byoghavn.dk/lynetteholm/sikkerhed-for-sejlere/, så man er godt klædt på til at sejle i havnen og kender til de nye sejladsforhold.

 

På Lynetteholms hjemmeside er det også muligt at downloade en ny informationsplakat om ændringerne i havnen, som kan printes og fx hænges op rundt i klublokaler og klubhuse: https://byoghavn.dk/lynetteholm/wp-content/uploads/sites/7/2019/04/LH_plakat_171023.pdf

 

Vi håber, at I alle vil hjælpe med at dele denne mail og information med jeres medlemmer og ad den vej i fællesskab være med til at styrke sejladssikkerheden i havnen samt nær Lynetteholm og stormflodssikringsprojektet.

 

Alle informationer kan selvfølgelig også tilgås via vores nye havneapp ’KBH Havn’.

 

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive til inof@byoghavn.dk, så vil vi svare hurtigst muligt.

 

Med venlig hilsen / Best regards

 

Susanne Ros Springborg

Administrativ koordinator/Coordinator

Økonomi, HR & IT

SRS@byoghavn.dk

 

Se alle nyheder <