Den overordnede Grundejerforening Margretheholm

<

Adgang til bådskuret21-03-2022 - 09:32

Her følger beskrivelse og link til brug for oprettelse som bruger af bådskuret - bemærk der kan gå en uges tid, før du får adgang.

Vi har hidtil haft en nøgleboks som, af et par omgange, er gået i stykker. Vi har i stedet indkøbt og opsat en lås som låses op vha. bluetooth.

 

Nøglesystemet hedder ”Master Lock” vault og for at betjene systemet skal du downloade ”Master Lock Enterprise” Vault appen. Men først skal du skrive dine kontaktinformationer her. Ved at skrive dig på listen indvilger du ii at dine oplysninger ligger på listen, som er offentlig tilgængelig indtil du er oprettet i systemet. Hvis ikke du ønsker at fremgå af en liste så kan du i stedet sende en mail til jakob som du finder nederst i dokumentet. 

 

Du vil efter noget tid modtage en e-mail fra: noreply@masterlockvault.com med de informationer du skal bruge til at logge ind på Master Lock Vault appen. Mailen indeholder navnet på organisationen: Dogm1 og dit individuelle password. Disse to oplysninger skal du bruge når du logger på appen sammen med den email du har brugt til at registrere dig.

 

Når du skal låse skuret op skal du lige altivere låsen ved at klikke på den. Derefter skal du åbne appen og trykke på “unlock. ” hvorefter låsen lyser grøn i midten. For at låse skal du bare klikke bøjlen på plads i og den er låst.

Det smarte ved denne løsning er, at vi kan se, hvem der har været i skuret og hvornår. 

 

Oplever du problemer med dette, så tag fat i Jakob på jakob.kongsgaard.olsson1981@gmail.com eller Lykke Fehmerling på: lykkefehmerling@gmail.com

<